TORTOSA

Baubí: ‘Després del que ha passat a Catalunya, Tortosa ha de vendre el monument franquista com a ferralla’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

22/11/2017

El periodista Josep Baubí ha afirmat aquest dimecres que Tortosa hauria de retirar el monument franquista de la Batalla de l’Ebre i vendre’l com a ferralla. Durant la seua secció d’anàlisi de l’actualitat a Canal 21 Ebre, Baubí ha reconegut que a la consulta ciutadana del maig del 2016 va votar a favor de la reinterpretació del polèmic monument. Però el periodista ha dit que ha canviat d’opinió després de tot el que ha passat a Catalunya en el darrer any i mig, i també de veure l’esclat de l’extrema dreta a Espanya, 42 anys de la mort de Franco.

D’altra banda, Baubí ha repassat les candidatures electorals per al 21-D, amb cap ebrenc com a cap de llista per a la demarcació de Tarragona. El periodista ha comentat el cas de la diputada tortosina Meritxell Roigé, que no repeteix a la nova candidatura de Junts per Catalunya. Segons Baubí, ara Roigé podrà preparar el relleu a l’alcaldia, sobretot si Ferran Bel deixa el seu lloc abans de les municipals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>