BATEA

Bassa assegura que la llista d'espera de la residència de Batea és de 3 persones


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / ACN | BATEA

18/10/2017

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha reiterat que la Generalitat no concertarà més places públiques a la residència de Batea aquest any perquè la llista d'espera és de “tres persones”. Des de Tarragona, la consellera ha dit que va ser el municipi qui va decidir fer la residència, en base a l'autonomia municipal, però que és la Generalitat qui coneix les necessitats globals de cada territori. Segons ha detallat, a les comarques de Tarragona hi ha 1.700 persones pendents d'una plaça de residència de gent gran, de les quals tres són a Batea. Amb tot, la consellera ha obert la porta a poder concertar més places com reclama el consistori l’any vinent.

La consellera ha detallat que es va reunir amb l'alcalde de Batea durant el mes de juny i que li va donar a conèixer el raonament del Departament en base a la llista d'espera del municipi. La setmana passada, el ple de Batea va tornar a reclamar a la Generalitat a concertar una trentena de places pendents a la residència de municipi. L'alcalde, Joaquim Paladella, va retraure al Departament que justifiqués que no hi havia demanda i el va instar a demanar les “llistes reals" de Batea i Gandesa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>