DELTEBRE

Augmenten els esforços per buscar el pescador desaparegut de Deltebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN | DELTEBRE

18/04/2018

Efectius de Salvament Marítim i de diferents cossos de seguretat i emergències continuen rastrejant per quarta jornada consecutiva la costa del delta de l'Ebre i la zona de la desembocadura a la recerca del pescador que va desaparèixer el passat diumenge després de sortir amb la seua barca del port de Riumar.

L'operatiu està coordinat per Salvament Marítim, que s'encarrega de la recerca a la zona marítima exterior amb l'helicòpter de rescat Helimer 202 i l'embarcació Salvamar Fomalhaut. Per la seua banda, Creu Roja i bombers mantenen també embarcacions rastrejant el tram fluvial entre el port i la desembocadura.

Durant les últimes hores s'han afegit al dispositiu submarinistes dels Mossos d'Esquadra, els bombers i el GEAS de la Guàrdia Civil per inspeccionar la zona on aquest dimarts van aparèixer una boia i xarxes de pesca enredades que podrien haver quedat enganxades a algun element del fons del riu.

No es descarta que es puga tractar de l'embarcació del desaparegut. De moment, però, l'alt cabal i el fort corrent per la crescuda de l'Ebre han impedit que els bussos es puguen submergir de forma segura.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>