ASCÓ

Ascó ja ho té tot a punt per cridar “Que Sant Antoni mos guardo!”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | ASCÓ

15/01/2018

Ascó es prepara per celebrar una de les festes més esperades i tradicionals a la població, Sant Antoni. Una festa que està reconeguda com a Festa Patrimonial d’Interès Nacional i que Ascó ha sabut conservar generació rere generació. El clavari i els majorals estan treballant intensament en la preparació de les activitats de la Festa, que arrenca dimecres a la tarda amb la missa en honor a Sant Antoni.

A partir d’aleshores, s’inicien quatre dies on es realitzarà la recollida de llenya i la plega, els Tres Tombs, l’encesa de la foguera, les carreres al circuit o les corrides al carrer dels Clots. Un dels majorals, Jordi Martínez, explica les novetats d’aquesta edició, entre les quals, l’estrena d’una nova grada al circuit de curses, una actuació que ha realitzat l’Ajuntament d’Ascó.

El clavari, Jordi Jornet, ha remarcat la importància que tenen els animals en la festa de Sant Antoni d’Ascó. De fet, enguany s’incorpora una roda de ruquets per als més petits.

La Festa també estrena nova web amb la història i tota la programació prevista: santantoniasco.org. I com no podia ser d’altres manera, el clavari i els majorals criden “Sant Antoni mos guardo!”.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

L'escola catalana en perill

Jesús Gellida
POLITÒLEG

A la jugular de Puigdemont

Núria Menasanch
ESCRIPTORA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>