AMPOSTA

Artur Bel i Iván Ródenas guanyen el segon Audi Pàdel Series


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

23/01/2018

Cap de setmana de pàdel sense parar a les instal·lacions de l'I Am Pàdel d'Amposta en el marc del segon torneig Audi Pàdel Series. Un final de competició que va reunir desenes de persones i també algunes autoritats de la capital del Montsià com l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, qui feia entrega del trofeu als guanyadors absoluts de la primera categoria, Artur Bel i Iván Ródenas, que van guanyar per 6-3 6-4 a la parella formada per Carlos Belles i Joel Climent.

Pel que fa a la primera categoria femenina va guanyar una cara coneguda de la tele, Sílvia Alarcón, qui juntament amb Aida Sebastián es van imposar a Carla Cabanes i Montse Bel per 6-2 6-4. També van haver premis en la resta de categories masculines, així Tavi Tomàs i Josep Zumaquero alçaven el trofeu de la segona categoria i Marc Callarisa i Jordi Porres finalitzaven primers en tercera.

El tercer torneig de l'Audi Pàdel Series viatjarà ara fins al Baix Maestrat on el Padel Indoor de Benicarló serà la seu entre el 19 i el 25 febrer.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>