BARCELONA

Arrimadas (Cs): 'Jo vull ser la presidenta tots els catalans'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | BARCELONA

20/11/2017

“Jo vull ser la presidenta tots els catalans per recuperar les institucions i començar una nova etapa a Catalunya”. Així ho ha dit la portaveu nacional de Ciutadans (Cs) i candidata del partit a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, en l'acte de presentació del seu equip* per a les eleccions del proper 21 de desembre, format per “persones treballadores i compromeses” que seran capaces de “donar-li la volta a la situació a Catalunya i de començar una nova etapa”. “En les nostres llistes no hi ha imputats ni per malversació ni per rebel·lió, ni persones que han format part del problema; aquí hi ha futur i solucions”, ha defensat Arrimadas en el Teatre Tívoli de Barcelona, aquerst diumenge, amb més de 1600 persones i on Ciutadans va néixer fa 11 anys.

Inés Arrimadas ha defensat el paper que juga Ciutadans per “recuperar les institucions de Catalunya, que han estat trepitjades pels partits separatistes”, i retornar l'autonomia que “s'han carregat”. “Aquesta és la llista transversal, unitària i per a tots els catalans”, ha reiterat. A més, ha fet un esment especial cap a un dels fundadors del partit, Francesc de Carreras, qui tanca la llista per Barcelona i a qui considera un dels responsables que avui Ciutadans “estigui preparat per assumir el repte que assumirem el 21D”.

Arrimadas ha cridat als catalans a anar a votar i “no deixar passar aquesta oportunitat d'or” per “superar aquesta etapa de ‘procés’”. Així mateix, ha advertit que si tornen a guanyar els partits separatistes “tornaran a fer el mateix: confrontar els catalans i perjudicar l'economia de Catalunya”. “Si hi ha un vot que no defrauda és el vot taronja”, ha afegit.

En la mateixa línia, el president de Ciutadans, Albert Rivera, ha defensat el paper d'Inés Arrimadas per encapçalar el que considera “l'alternativa a Catalunya”. També ha assegurat que la formació taronja és l'única que té “un projecte de futur per a Espanya” i que està demostrant que “la majoria de catalans volen seguir sent catalans, espanyols i europeus”.

Per a ell les eleccions del 21D són “vitals” no només per a Catalunya, sinó per “reconstruir el projecte comú espanyol”, per la qual cosa ha cridat a anar votar per “acabar amb les idees caduques del nacionalisme i tornar a donar-nos la mà amb la resta d'espanyols”.

El cap de llista de Ciutadans per Tarragona, Matías Alonso, ha defensat el treball de Ciutadans al Parlament de Catalunya com una "Oposició clara, ferma i constructiva, capaç de tancar acords per l'interès general". Tanmateix, ha assegurat que la formació taronja compta "amb un equip cohesionat, preparat i compromès, que en el cas de Tarragona ha multiplicat la seva presència", ja que "Ciutadans representa l'èxit que Catalunya i Espanya necessita".

Per la seva banda, la número dos per Tarragona, Lorena Roldán, ha defensat que "el compromís de Cs amb els 7,5 milions de catalans segueix vigent perquè estem cansats de Procés, de saltar-se les lleis i de ex presidents que fugen i no donen la cara". I ha recordat que el 21D és l'oportunitat per "iniciar una nova etapa de convivència, llibertat i futur". També ha posat en valor "l'equip de professionals amb les mans netes i sense motxilles encapçala Inés Arrimadas, la propera presidenta del govern de la Generalitat de Catalunya".

En l'acte de Ciutadans han assistit representants de la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), de la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC), de la Casa d'Andalusia i el cònsol del Regne Unit a Barcelona, Lloyd Milen



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>