TORTOSA

Arrenquen les Festes de la Cinta de Tortosa amb el repartiment del típic panoli


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

31/08/2017

Aquest dijous al matí el coet anunciador ha donat el tret de sortida a les Festes de la Cinta 2017. Un dels primers actes que s’ha celebrat ha estat el repartiment del típic panoli pels carrers de la ciutat amb l’acompanyament de les colles de grallers, dolçainers i tamborers. La Reina de Festes, Maria Bel, i les pubilles també han portat el panoli a la corporació municipal. El regidor de Festes, Domingo Tomàs, ha afirmat que s’estava impregnant i tenyint de color les primers hores de les festes majors.

Aquest dijous també s’han realitzat les primers proves del circuit de penyes. Ja a la nit serà el torn del ball de gala en homenatge a la Reina de les Festes i a les pubilles de la Cinta 2017, així com de la Festa de Penyes.

La música de Mishima, Joan Rovira i Pepet i Marieta seran els plats forts de les festes de la Cinta 2017. El grup portarà a Tortosa les cançons del seu nou disc “Ara i res” el diumenge 3 de setembre. El mateix dia també pujarà a l’escenari del parc municipal Joan Rovira. Un altre grup del territori, Pepet i Marieta, també presentarà en concert el seu darrer disc, i Aspencat tancarà la seva gira. Serà divendres 1 de setembre.

El 34è Correfoc de les Terres de l’Ebre serà divendres, 1 de setembre, i l’endemà serà el dia del ban cavalcada i de la tradicional ofrena de la Cinta, que enguany tornarà a sortir de la plaça del Rastre. A la processó de la Cinta del 3 de setembre, l’encarregat de portar l’estendard principal de l’Arxiconfraria seran els mateixos membres amb motiu del IV Centenari de la fundació de l’entitat. L’últim dia de les festes, el 4 de setembre, es farà el tradicional Cosso Iris. A més, el riu tornarà a ser el protagonista amb una nova edició de la cursa de muletes de la Regata de la Senyera de Tortosa, entre els barris i els pobles del municipi.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>