TORTOSA

Aregio agrareix a Tortosa el suport de les empreses que continuen creient en Catalunya


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

25/10/2017

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, donava per inaugurada la XVI Jornada Gresol amb el lema “Nou cicle econòmic: nous reptes” que han tingut lloc aquest dimecres al Pavelló Firal de Remolins. Aquesta edició ha vertebrat al voltant de tres grans temes: el dèficit d’infraestructures a Catalunya, el pes del sector turístic i la situació actual de l’economia que són analitzats per diferents personalitats del món econòmic i institucional del país.

L’acte ha comptat amb la presència del secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio que ha vingut al lloc del president Puigdemont. Aregio ha destacat com n’és d’important que Catalunya formi part de la quarta revolució industrial.

Respecte a la situació que viu Catalunya, Aregio ha donat les gràcies a les empreses que continuen creient en Catalunya i en la seva economia.

Per la seva banda, Bel ha lloat la necessitat de celebrar les jornades Gresol pel bé del territori.

Bel també s’ha volgut referir al moment social i polític que viu el país tot assegurant que encara que actualment és un període d’incertesa a mig i llarg termini generarà certeses i oportunitats.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>