MÓRA LA NOVA

Apropen l'atenció a la salut sexual als joves de la Ribera d’Ebre i la Terra l’Alta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | MÓRA LA NOVA

10/03/2017

Des d’aquesta setmana els joves de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta tenen a la seva disposició una unitat d’atenció a la salut sexual i reproductiva al CAP de Móra la Nova. Es tracta de la Tarda Jove, un servei per a joves de menys de 25 anys que proporciona consell afectiu, orientació i assessorament sobre sexualitat, consell reproductiu o prevenció del càncer de coll d’úter. La coordinadora territorial de llevadores, Olga Pérez, ha explicat que aquest servei fa anys que s’ofereix al CAP Baix Ebre de Tortosa i que l’objectiu és facilitar l’accés al servei tenint en compte les dificultats de desplaçament.

Per la seva part, la referent de les llevadores a la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, Carme Celma, ha destacat que els joves poden fer ús del servei sense demanar visita i amb tota confidencialitat.

La llevadora de la Tarda Jove, Mireya Burguillos, ha explicat que una de les principals preocupacions dels joves és com abordar les primeres relacions sexuals.

La consulta de la Tarda Jove està oberta tota el dimecres en horari de 18 a 20 hores.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>