AMPOSTA

Annabel Marcos se sent víctima de l'aplicació del 155


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

09/04/2018

Annabel Marcos ha reaparegut aquest dilluns davant els mitjans de comunicació, després de les notícies que el passat dimarts, 3 d’abril va difondre el digital El Español, on es deia que la fins ara directora de l’Institut de Seguretat Pública hauria transportat urnes de l’1-O en un cotxe. Marcos assegura que les informacions aparegudes no són certes, i que donarà totes les explicacions per via judicial.

La fins ara directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya ha dit que es va assabentar de la seua destitució per la premsa, i que el Ministeri de l'Interior només l'ha justificat, després, per "falta de confiança". El cessament de Marcos es va signar el passat divendres en Consell de Ministres, i serà efectiu a partir de dimarts quan aparega al BOE i al DOGC.

Amb tot Annabel Marcos, que diu ser víctima de l’aplicació del 155, es mostra optimista davant les nombroses mostres de suport que ha rebut, i diu que continuarà lluitant.

Sense voler entrar en més detalls, Marcos ha revelat que entre les mostres de suport que ha rebut hi ha les d'exmilitants del Partit Socialista.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>