AMPOSTA

Amposta trasllada els actes del 8-M a divendres, per la vaga feminista


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

05/03/2018

La vaga feminista del 8 de Març ha fet que l’Ajuntament d’Amposta hagi traslladat al dia 9 alguns dels actes que havia previst amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora. Així ho ha explicat aquest dilluns la segona tinent d’alcalde i regidora de Sanitat i Serveis Socials, Susanna Sancho.

En concret, s’ha preparat la pintada d’un mural reivindicatiu, conjuntament amb l’institut Ramon Berenguer IV i el Consell Comarcal del Montsià. Serà a partir de les dos del migdia, al mural de l’estadi municipal. A banda, també hi haurà una conferència sobre el paper de les escoles de bibliotecàries.

La xerrada ‘Les dones com a dinamitzadores de la vida cultural’ serà divendres a les set del vespre, al Museu de les Terres de l’Ebre. Al mateix lloc també es podrà veure l’exposició ‘Dones, ficcions i realitats’. Segons Sancho, encara falta treballar molt per aconseguir la igualtat entre homes i dones.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>