AMPOSTA

Amposta retira la taxa per drets d’exàmens per a la contractació pública


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | AMPOSTA

28/02/2017

El ple de l’Ajuntament d’Amposta va aprovar aquest dilluns retirar la taxa per drets d’examen i participació en proves selectives, que oscil·la entre els 10 i els 30 euros. Aquesta taxa es va aprovar l’octubre de 2015 per part del govern d’Esquerra Amposta per tal de regular els processos de contractació pública després de detectar que molta gent s’inscrivia als exàmens i no arribava a presentar-se. El portaveu del PSC, Francesc Miró, ha celebrat que el govern municipal hagi “rectificat” fet que ha atribuït a la pressió social.

Per la seva part, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha explicat que han decidit retirar la taxa per drets d’exàmens després d’adonar-se que estaven generant un perjudici i per tal que tothom es pugui presentar sense pagar.

El govern municipal també va decidir retirar el punt que modificava la taxa reguladora del cementiri municipal, una modificació que tant CiU com el PSC rebutgen. En canvi, sí que es van aprovar les dues mocions de CiU a favor de la reforma horària i per a l’adhesió a la campanya Casa Nostra, Casa Vostra.

També es van aprovar dues mocions de PxC, una per traure a concurs el subministrament elèctric d’Amposta i l’altra que insta el govern municipal a estudiar la creació d’un servei municipal per combatre el bullying.

El punt més calent de l'ordre del dia va ser el debat de la moció del regidor German Ciscar, que havia sigut retirada en l'anterior ple, i que tenia l'objectiu de crear un servei municipal per ajudar els veïns en les seves reclamacions davant les entitats bancàries per la devolució de les clàusules terra i les despeses del préstec hipotecari. Més enllà de l’assessorament la moció reclamava a l’Ajuntament que es fes càrrec de la representació jurídica en cada cas. Després d'un tens debat entre l'alcalde i Ciscar, finalment la moció es va retirar.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>