AMPOSTA

Amposta recupera la façana fluvial del castell


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailAlbert Pascual | AMPOSTA

05/04/2017

L'Ajuntament d'Amposta ha anunciat que en les properes setmanes s'iniciarà la rehabilitació de la façana fluvial de la dreta del pont. Aquesta part del centre històric està declarada com a Bé Cultural d'Interés Nacional i l'element més important a rehabilitar serà l'imponent arc medieval d'estil gòtic. Per a l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, aquesta obra passa per ser el projecte més important del mandat.

Però la voluntat de l'equip de govern és que la banda dreta i l'esquerra estiguen protegides i restaurades, potenciant d'aquesta manera tota la façana fluvial de la ciutat.

Les actuacions s'iniciaran a finals de maig i duraran quatre mesos. Carles Brull, un dels arquitectes del projecte detallava com les obres han de permetre reparar l'esquerda de fins a 17 centímetres d'ample entre l'arc i la roca posteriors, consolidar tota l'estructura, netejar-la i il·luminar-la.

L'alcalde també ha detallat el pressupost del projecte, que serà de 106.000 euros a càrrec del consistori, dels quals 18.000 són una subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>