AMPOSTA

Amposta posa guapa la façana fluvial


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | AMPOSTA

11/03/2018

L'encesa de llums de l'arc gòtic d'Amposta, que va tenir lloc aquest dissabte, simbolitza la fi de la primera fase de millora de la façana fluvial. Una actuació que ha costat 115.000 euros i que ha permès posar al descobert una part de la història de la ciutat.

La segona fase consisteix en la neteja, reparació i restauració del tram que va des de la plaça del Poador al segon fossat del castell. Una actuació pressupostada en 160.000 euros que permetrà millorar la imatge de l'skyline ampostí.

La millora de la façana fluvial, única en la seva tipologia i de gran interès arquitectònic, paisatgístic i ambiental és el projecte central de l'equip de govern. Amb aquestes actuacions volen posar en valor els elements patrimonials, reviure el nucli històric i a la vegada fer-lo atractiu al turisme.

Des del consistori asseguren que ja han detectat que hi ha ciutadans que voldrien tornar a viure al barri de la Vila. Per fer possible el projecte de millora de la façana, l'ajuntament ha adquirit dos habitatges al carrer Victòria i es mostra obert a seguir per aquest camí.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>