AMPOSTA

Amposta organitza una jornada dedicada al turisme sostenible


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

26/09/2017

Amb motiu del Dia Mundial del Turisme, Amposta ha organitzat una jornada d’experiències sostenible Km0 de les Terres de l’Ebre per aquest dimecres 27 de setembre a l’auditori municipal, i també un cap de setmana d’activitats. La regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior, Joana Estévez, ha explicat que s’ha volgut dedicar la jornada a totes aquelles empreses del territori que treballen en el món de l'agricultura, la ramaderia, la pesca i l'aqüicultura i que han vist en el sector turístic una possibilitat de diversificar la seva oferta. Estévez ha explicat que des de l’Oficina de Turisme han detectat que els turistes volen visitar in situ les explotacions.

Ja a la nit se celebrarà la 2a Nit del Turisme on es farà un balanç de la temporada turística i un reconeixement a les empreses turístiques ampostines que treballen per la sostenibilitat. Pel que fa a les activitats del cap de setmana, destaca, diumenge 1 d’octubre, la Festa de la Sega que es realitzarà al Mas de la Cuixota-Restaurant l'Estany Casa de Fusta. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha afirmat que des de l'Ajuntament s'està treballant per fomentar les activitats que fomentin el turisme sostenible.

Al llarg del cap de setmana s’oferiran activitats de turisme actiu, hi haurà una jornada de portes obertes al Centre d’Interpretació de les Barraques del Delta a Sant Jaume d’Enveja o sortides amb el llaüt Lo Sirgador.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>