AMPOSTA

Amposta inverteix 7,3 milions d’euros en actuacions fora del pressupost ordinari


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

20/12/2017

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha fet aquest dimecres una valoració molt positiva de les actuacions realitzades des del 2015 i fins a l’actualitat gràcies al superàvit i projectes d’inversió sostenible. En concret, entre projectes executats i altres ja adjudicats per aquest 2018 s’invertiran 7,3 milions d’euros. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha detallat els projectes que es realitzaran aquest proper any. La quantia més elevada, amb 1,9 MEUR, se l’emporta el nou pavelló esportiu.

Altres projectes destacats l’any 2018 seran el del casal i el de l’edifici del Sindicat, que sumaran 2,5 milions més als 7M3 milions fins ara adjudicats. Tomàs ha destacat que aquestes inversions justifiquen el nombre de modificacions de pressupost que el govern municipal d’Esquerra Amposta realitza al llarg de l’any i que són criticades per l’oposició.

L’alcalde d’Amposta ha destacat que d’aquests 7,3 milions fins a 5 milions, que correspondrien a 15 d’un total de 18 projectes, s’han adjudicat a empreses locals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>