AMPOSTA

Amposta introdueix bonificacions a l’impost de vehicles i la plusvàlua


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

30/10/2017

El ple de l’Ajuntament d’Amposta aprovarà aquest dilluns la modificació de diverses ordenances fiscals per introduir bonificacions. Es tracta de la rebaixa d’un 10% de l’impost de vehicles pesants, fins a 9.500 quilos de càrrega útil; d’un 5% als vehicles que tinguin de 8 a 15’99 cavalls fiscals, i també de la plusvàlua per mortis causa. Pel que fa a la plusvàlua, el regidor d’Hisenda, Tomàs Bertomeu, afirmen que es busca bonificar aquest impost quan al darrere no hi ha una operació especulativa.

En el ple també es portarà a aprovació una modificació de crèdit de 420.000 euros, dels quals 120.000 es destinaran a amortització de préstecs. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha explicat que pràcticament la resta de diners es destinaran a les obres de tancament del pavelló de futbol sala després que s’hagi demanat una modificació del projecte.

També es destinaran 60.000 euros a posar llums led al camp de futbol i 6.000 euros a reparar els grups electrògens de l’Ajuntament ara avariats i en desús.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>