AMPOSTA

Amposta i la cooperativa Som Mobilitat ofereixen en lloguer un cotxe elèctric


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

27/11/2017

Els ciutadans d’Amposta que siguin socis de la cooperativa Som Mobilitat podran llogar un cotxe elèctric per al seu ús de les 17 hores i fins les 7 del matí. L’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb Som Mobilitat pel qual ha posat a disposició uns plaça vinculada a un espai de càrrega de cotxes elèctrics. La cooperativa al seu torn ha posat a disposició un cotxe que en horari laboral és utilitzat per dues de les entitats que formen part de l’Ateneu Terres de l’Ebre: La Fundació Gentis i Cresol SCCL. Des de Som Mobilitat, Arnau Vilardell, ha explicat que l’objectiu és generar serveis de mobilitat compartida i potenciar l’ús del vehicle elèctric.

Els interessats s’han de fer socis de la cooperativa, a partir aquí, disposaran d’una aplicació que permetrà fer la reserva i obrir i tancar el cotxe, que sempre s’ha de retornar al mateix lloc.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha afirmat que la iniciativa s’emmarca en l’aposta de l’Ajuntament per la sostenibilitat.

La iniciativa porta un mes en proves i tot indica que serà un èxit. De fet, ja es planteja posa a disposició un segon cotxe elèctric, que estaria disponible les 24 hores del dia. La gerent de la Fundació Gentis, Marta Cid, ha dit que es vol ensenyar a la gent que el canvi de model de mobilitat és factible.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>