AMPOSTA

Amposta comença la modernització del mercat municipal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailGustau Moreno | AMPOSTA

08/08/2017

Amposta ja ha culminat la instal·lació de l’estructura que ha de permetre la realització de les obres de reforma del sostre del mercat municipal, sense haver d’interrompre l’activitat pròpia dels venedors. Les obres tindran una durada de cinc mesos i la instal·lació de les bastides ha suposat un cost afegit al projecte, que costarà més de mig milió d’euros. Però l’alcalde ha destacat que traslladar els paradistes fora del mercat hauria resultat molt més costós.

La reforma era necessària perquè la coberta del mercat estava molt deteriorada pel pas dels anys. De fet, un informe municipal del 2008 ja va advertir de les deficiències de l’edifici. Adam Tomàs ha afegit que l’únic mal de cap que ha tingut l’Ajuntament ha estat aturar durant 10 dies tota l’activitat del mercat, mentre es muntaven les bastides.

D’altra banda, l’alcalde ha remarcat que es tracta d’una obra molt ambiciosa, i que el projecte ha incorporat algunes millores, com ara la reparació dels vitralls o l’eliminació de barreres arquitectòniques.

Per la seua banda, la presidenta dels venedors del mercat, Lourdes León, ha destacat que l’Ajuntament i els paradistes van acordar fer compatibles les obres i l’activitat dels paradistes.

Amposta ha pogut aconseguir una subvenció de 80.000 euros del Departament de Cultura, en tant que el mercat és un edifici històric catalogat, i 250.000 euros del Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona. La segona fase de les obres, amb la reforma de l’interior de les caselles, s’impulsarà el 2018. A banda, la modernització del mercat també preveu la millora de la ventilació i la climatització de l’edifici.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>