AMPOSTA

Amposta celebra amb èxit el sisè fòrum per fomentar l’autoocupació


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

20/10/2017

Compartir experiències emprenedores d’èxit i crear consciència al voltant de l’autoocupació. Aquest era l’objectiu del sisè Fòrum Amposta Empresa que es va celebrar aquest dijous a la tarda. Enguany hi va haver tres xerrades. En concret, es va explicar el casos d’èxit de la cooperativa Femmefleur amb idees, productes i serveis per a les dones, i també de dues empreses ebrenques. D’una banda, la productora Filmsnòmades i també Del Terreno, dedicada al disseny samarretes i altres productes prenent de partida il·lustracions amb frases ebrenques. Els seus representants, Sofia Arques i Hernan en H, van posar de relleu la importància del finançament i també van donar detalls dels seus principals reptes.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va insistir en què cal treballar per fomentar l’autoocupació i donar les facilitar necessàries perquè aquells que tinguin una idea la puguin desenvolupar i lluitar malgrat les dificultats.

La convidada especial d’aquesta edició va ser Bibiana Ballbè, qui va parlar sobre creativitat i futur, i la importància de no tenir por a equivocar-se.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>