AMPOSTA

Amposta atorga 50.000 euros en beques a alumnes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailMíriam Gavaldà | AMPOSTA

10/12/2017

L’Ajuntament d’Amposta va entregar, en el marc de la Fira de Mostres, les beques a l’excel·lència universitària, de cicles de grau superior, d’estudis superiors de música i de màsters universitaris per al curs 2016-2017. En total 50.000 euros repartits entre 123 alumnes. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va mostrar-se molt satisfet després que enguany s’hagi augmentat el pressupost destinat a les beques.

L’entrega de beques va ser dissabte a l’Auditori Municipal i va estar presidit per la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. Tomàs va destacar que amb Forcadell es vol institucionalitzar un acte que creix any rere any. La presidenta va remarcar la importància d’invertir en ensenyament per aconseguir un futur millor.

La regidora d’Ensenyament, Inés Martí, va assegurar que per ella era un orgull fer aquest reconeixement als estudiants i els va animar a seguir endavant.

Abans de l’entrega de beques, Tomàs, juntament amb Forcadell, van donar una volta per Fira Amposta.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>