AMPOSTA

Amposta aprova el pressupost més social sense el suport de l’oposició


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

02/01/2018

Un pressupost social que rebaixa la pressió fiscal als ciutadans i que continua apostant pel manteniment de totes les ajudes a tots els àmbits de la societat. Així va definir l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, el pressupost que l’equip de govern d’Esquerra d’Amposta va aprovar el passat dijous 28 de desembre. Els comptes per al 2018, que sumen prop de 20,6 milions d’euros, es van aprovar amb els vots a favor dels 11 regidors del grup municipal d’Esquerra d’Amposta, l’abstenció de la regidora no adscrita Rosita Pertegaz i els vots en contra del PDeCAT, PSC i Plataforma per Catalunya.

Pertegaz va argumentar la seua abstenció assenyalant la inclusió d’una partida per redactar el procés de participació ciutadana per a realitzar els pressupostos participatius sense una partida d’inversió. La regidora també va demanar que es pugui fer un procés via electrònica “perquè pugui participar més gent”.

El regidor de Plataforma per Catalunya, German Ciscar, va apuntar aspectes com el fet que els incentius a la contractació no hagin funcionat i encara no s’hagin modificat les bases per fer-los més atractius a les empreses.

El portaveu dels socialistes, Francesc Miró, va argumentar el seu vot contrari tornant a reclamar una rebaixa més gran de l’IBI i que en la redacció dels pressupostos es tinguessin més en compte les propostes dels grups de l’oposició.

La portaveu del PDeCAT, Isabel Ferré, va assenyalar que fa un any els van reclamar tres coses: tenir la ciutat més neta, que no s’augmentés la plantilla de l’Ajuntament i que es facilités la implantació de més empreses, i segons Ferré, “no ha passat cap de les tres coses” . També va reclamar que es reforcés l’àrea d’Amposta Empresa.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va respondre que el govern municipal està fent tot el que està a les seves mans per atraure ocupació.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>