AMPOSTA

Amposta acull el Festival Solidari pels Refugiats


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | AMPOSTA

19/04/2017

El proper dissabte 22 d’abril Amposta acollirà el Festival Solidari pels Refugiats, a favor de la Fundació Provocant la Pau, que treballa en projectes a favor de les persones que pateixen les conseqüències del conflicte armat de Síria.

Els fons recaptats per al festival es destinaran a un centre de maternitat situat a Atenes, per tal que els nadons i les seves mares tinguin la protecció i els recursos alimentaris i sanitaris que necessiten. Joan Enric Reverté és el fundador de l’ONG Provocant la Pau.

El festival començarà a les cinc de la tarda amb activitats infantils. A partir de les vuit s’iniciaran les actuacions lúdiques i musicals. El regidor de Comunicació d’Amposta, Ramon Bel, ha destacat la participació de les diferents entitats del territori i ha apuntat que el festival és un acte pensat ‘en clau territorial’.

El preu de l’entrada serà de 5 euros i es pot adquirir al Punt de Venda d’espectacles de l’Ajuntament d’Amposta, a la Trato i a l’espai Cultura Guaix.

El Festival Solidari pels Refugiats està organitzat per les AMPES dels centres educatius del municipi, l’Ajuntament d’Amposta i hi col·laboren diferents entitats culturals i esportives. Foto AJUNTAMENT D'AMPOSTA.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>