AMPOSTA

Amposta acollirà l’acte central del Dia Mundial del Circ a Catalunya


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

17/01/2018

La regidoria d'Ensenyament i Cultura de l'Ajuntament d'Amposta ha programat, fins al proper mes de juny, un total de 16 actuacions dins del cicle Amposta Teatre i Dansa. Destaca la renovació del cicle de monòlegs Amposta Comedy que es va iniciar l’any passat i que ha tingut força èxit a la ciutat. La regidora de Cultura, Inés Martí, ha explicat que fins a l’estiu s’han programat cinc actuacions i hi haurà disponible un abonament per 48 euros.

També té un paper important en aquesta programació la dansa i el circ. De fet, a Amposta se celebrarà l’acte central del Dia Mundial del Circ a Catalunya amb un seguit d’activitats artístiques i culturals. Serà dissabte 21 d’abril.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha remarcat que el govern municipal fa una clara aposta per la cultura a la ciutat. Completa la programació el teatre familiar amb les obres “Sol amb la Lluna” de la companyia Sgratta, “Més que màgia” amb el mag Stigman; o “Contes 1.0” amb Teatre de Fugala. També s’apropa el teatre als instituts amb l’obra “La senyoreta de l’Escala” de Terratrèmol Produccions i no faltarà el teatre amateur amb “Políticament incorrecte” o “La casa de Bernarda Alba”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>