TORTOSA

Amics i Amigues de l’Ebre recupera els Premis Qualitat Ebrenca


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

04/10/2017

L’entitat Amics i Amigues de l’Ebre ha convocat una nova edició dels Premis Qualitat Ebrenca, uns guardons que reconeixen l’excel·lència de les empreses del territori. L’entrega dels premis tindrà lloc el proper 17 de novembre, en un acte que es farà al Museu de l’Ebre, ubicat a la base del pont del Mil·lenari de Tortosa, on també hi ha la seu de l’entitat. Els Premis de Qualitat Ebrenca no es convocaven des del 2014, a causa dels problemes pels que ha travessat Amics i Amigues de l’Ebre. El seu president, Marc March, ha anunciat aquest dimecres que han canviat el format de l’acte, i que només tres empreses rebran el premi.

Els Premis Qualitat Ebrenca ja arriben a la seua divuitena edició. Paral·lelament, els Amics i Amigues de l’Ebre, amb la col·laboració del Col·legi d’Arquitectes i del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de les Terres de l’Ebre, també lliurarà els Premis d’Arquitectura. Però per aquests guardons sí que hi ha una convocatòria oberta, que finalitza el 22 d’octubre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>