AMPOSTA

Amadea Ferreres serà la nova defensora del ciutadà d’Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

27/11/2017

El ple de l’Ajuntament d’Amposta aprovarà aquest dilluns al vespre la designació de la nova defensora de la ciutadania. Es tracta d’Amadea Ferreres, qui va ser regidora de Serveis Socials amb el PSC sota l’alcaldia de Josep Maria Simó. La proposta de Ferreres ha estat consensuada entre el govern d’Esquerra Amposta i el PDeCAT, ja que el PSC i PxC eren partidaris de no restituir aquesta figura. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha defensat la necessitat de disposar d’un defensor del ciutadà.

Ferreres ha afirmat que va decidir presentar el seu currículum amb la voluntat d’intentar ajudar a la ciutadania en tot allò que pugui.

L’Ajuntament d’Amposta va ser el primer de l’Estat espanyol en crear la figura del defensor del ciutadà, l’any 1987. En el ple d’aquest dilluns també s’aprovarà el canvi de nom del pavelló firal a pavelló firal 1 d’Octubre; les bases de les subvencions per a la rehabilitació d’habitatges que s’amplia a tota la ciutat; i també l’atorgament d’una condecoració, el bronze d’honor, a dos agents de la policia local que es van tirar al canal per salvar una dona que s’havia tirat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>