TORTOSA

Alta participació a Tortosa en el referèndum de l’1-O


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

02/10/2017

L'alcalde de Tortosa i diputat al Congrés del PDeCAT, Ferran Bel, ha qualificat “d'absolutament lamentable” les càrregues policials viscudes arreu del país i també en cuitats properes del territori ebrenc. L'alcalde ha criticat “la irresponsabilitat” de qui ha executat les actuacions policials dels darrers dies i hores a Catalunya i ha destacat que, tot i “l'intent de boicot” per part de l’Estat espanyol, el referèndum s'ha celebrat.

A Tortosa justament el nombre de vots ha estat d'11.925, aproximadament un 53% de participació i amb la victòria del sí en tots els col·legis electorals. El portaveu d’ERC, Josep Felip Monclús, també va lamentar l’actuació de les forces de seguretat de l’Estat. El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, va dir que ha arribat l’hora que Europa prengui partit en la qüestió. El portaveu de la CUP, Xavier Rodríguez, va afirmar que havia estat una jornada històrica i va recordar la convocatòria de vaga general per aquest dimarts.

Per la seva part, el coordinador de l’ANC a Tortosa, Joaquim Vallés, va voler denunciar la violència de les agressions dels antiavalots de la Guàrdia Civil. En tancar els col·legis electorals es va realitzar una concentració a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa on es va instal·lar una pantalla gegant per poder seguir en directe els resultats del referèndum i també les primeres reaccions de la jornada d’aquest diumenge 1 d’octubre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>