AMPOSTA

Almenys set persones detingudes en una operació contra el blanqueig de capitals a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

12/12/2017

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Amposta han dut a terme aquest dimarts una operació contra el blanqueig de capitals procedents del tràfic de drogues ens diverses cases als barris del Grau i les Quintanes de la localitat, un local comercial de l’avinguda de la Ràpita i tres disseminats. En total s’han realitzat onze entrades. Segons fonts dels Mossos d’Esquadra a les 9.30 del matí ja s'havien produït fins a set registres simultanis en diversos habitatges de la capital del Montsià, en concret, als carrers Agustina d’Aragó i Navarra.

Tot i que aquesta tarda l’operació continuava oberta, ja s’havien detingut set persones i, segons del a Policia Local, no es descartaven noves detencions. En l’operació s’han intervingut vuit vehicles, un número que podria acabar augmentant, i també s’han decomissat dos pistoles, joies, diners i diverses objectes de valor.

En l’operatiu han participat unitats dels Mossos de seguretat ciutadana, d'investigació, canina, Tedax i recursos operatius (ARRO). La investigació per blanqueig de capitals va començar després d'haver investigat les mateixes persones d'aquest grup per venda de drogues, ja que portaven un nivell de vida molt alt i ostentós.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>