ALCANAR

Alcanar es prepara per pagar la segona part de la indemnització de Turov


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ALCANAR

26/02/2018

Alcanar ha de pagar durant aquest 2018 el segon tram de la indemnització d’un milió d’euros per l’enderroc dels habitatges il·legals de Turov. Alfons Montserrat ha explicat aquest dilluns que el segon pagament de mig milió d’euros ha obligat l’Ajuntament a prorrogar el pressupost del 2017, i per tant han ajornat l’aprovació dels comptes per al 2018.

Quant a l’enderrocament dels habitatges, l’alcalde d’Alcanar ha recordat que les obres ja van ser adjudicades, però que el procés serà llarg perquè es tracta d’un tema de molta complexitat.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Montserrat ha comentat algunes obres que ja han acabat al municipi, com ara la reforma del mercat d’Alcanar i de l’antic convent dels Josepets, a les Cases d’Alcanar, on s’hi instal·larà un alberg.

Finalment, Montserrat també ha valorat la recent aprovació del pla urbanístic de Los Codonyers, per part de la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre. Una de les prioritats de l’Ajuntament per a la recta final del mandat, al costat de les obres de l’auditori.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>