ALCANAR

Alcanar aprova el pressupost municipal de 2017


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ALCANAR

24/08/2017

El ple de l’Ajuntament d’Alcanar ha aprovat finalment el pressupost municipal de 2017. El passat divendres 11 d'agost, en sessió plenària extraordinària, els comptes van tirar endavant amb els vots d'Esquerra, amb majoria, el suport del PSC i les abstencions del PDeCAT i la CUP. Malgrat que el projecte de pressupostos estava pràcticament enllestit des de principi d'any, el fet de no disposar d'Interventor havia impedit la tramitació de l'expedient. Així, un cop coberta aquesta vacant, a finals de juliol, s'ha pogut completar l'expedient i sotmetre'l al Ple. El pressupost de l'Ajuntament per l'any 2017 ascendeix a gairebé 9’5 milions d’euros, 173.700 euros menys respecte l’any anterior, la qual cosa suposa una variació percentual de l'1,8%. El capítol d’inversions és de 657.700 euros.

Es tracta, de nou, d'uns pressupostos notablement condicionats per la sentència del cas TUROV, ja que incorporen una partida 1,1 milions d’euros per fer front a la indemnització de part dels habitatges que s'han d'enderrocar i una altra de 242.000 euros per assumir el cost de l'enderroc. L'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, ha apuntat que “mai abans, un govern d’aquest poble havia hagut de gestionar tantes hipoteques ni assumir tantes conseqüències d'una gestió que no li era pròpia”.

Per la seva part, el regidor d’Hisenda, Jordi Montfort, ha destacat que l'exercici de contenció i racionalització de la despesa ha estat molt important ja que s’ha donat compliment a un seguit de resolucions judicials que condicionaran els pressupostos dels pròxims anys, sense que els principals eixos de treball ni l'acció de govern s’hagin vist, ha dit, “excessivament afectats”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>