GANDESA

Ajuntaments i entitats turístiques de l’Ebre renoven el conveni per promocionar-se en fires


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | GANDESA

30/01/2018

Un total de 14 ajuntaments i entitats turístiques de les Terres de l’Ebre han renovat l’acord per promocionar els seus atractius de manera conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals sota el paraigua de la Diputació de Tarragona. Així ho estableix el 15è conveni Corner que s’ha signat aquest dimarts a Gandesa. El president del Patronat de Turisme de la Diputació, Martí Carnicer, ha destacat les avantatges de promocionar-se conjuntament.

En la mateixa línia s’ha pronunciat el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, qui ha destacat l’increment de turistes francesos a la Via Verda com l’exemple més clar de la internacionalització de la comarca.

Per la seva part, Carnicer ha destacat que el nombre de pernoctacions a les Terres de l’Ebre ha crescut de forma significativa en els darrers dos anys.

Els signants del conveni Corner participaran a les fires WTM de Londres, Navartur a Pamplona, B-Travel a Barcelona i Fitur a Madrid. També es preveu desenvolupar una campanya de publicitat conjunta en els mercats emissors més importants de les Terres de l’Ebre pe difondre els recursos i productes turístics més destacats del territori i els atractius turístics dels municipis que s’adhereixen a l’acció.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>