AMPOSTA

Així va ser el ple de la moció de censura al Consell Comarcal del Montsià


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

02/01/2018

El plenari del Consell Comarcal de Montsià també va aprovar el passat dimecres 27 de novembre la moció de censura impulsada pel PDeCAT i ERC per fer fora el president socialista, Francesc Miró. La moció va prosperar amb 18 vots de suport, 5 vots en contra -dels consellers del PSC- i dues abstencions més –de PP i Entesa-. La republicana Carme Navarro ha rellevat a Miró. Navarro va dir que els consellers d’ERC estaven satisfetes de l’acord de governabilitat que es va signar amb el PSC, però que l’actuació de Miró amb els cartells de l’1-O es va percebre com una “deslleialtat molt greu”. Una actuació a la qual es va afegir el suport dels socialistes a l’article 155. Per tot plegat, Navarro va dir que se sentien legitimats per buscar nous acords de govern.

El ja expresident del Consell Comarcal del Montsià va dir que aquella era una moció “injustificada” i va insistir que la institució ha d’estar al servei de tots els ciutadans de la comarca “pensin el que pensin” i “respectar la legalitat”. Miró va rebutjar qualsevol acusació de deslleialtat.

Miró també va tenir paraules per al PDeCAT als qui va advertir que “vigilin l’esquena”. Des del PDeCAT van explicar que presentaven la moció de censura junt amb ERC per coherència política i per donar estabilitat a la institució.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>