TORTOSA

Així va ser el ple de la moció de censura al Consell Comarcal del Baix Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

02/01/2018

ERC i el PDeCAT van aprovar el passat dimecres 27 de desembre la moció de censura contra el president socialista del consell comarcal del Baix Ebre, Enric Roig. La moció de censura va prosperar amb 16 vots a favor i 6 en contra. Els socialistes van fer molts retrets pel que consideren “una traïció i un engany” dels republicans amb qui han governat fins ara i van qüestionar la futura “bona entesa” de les dues formacions polítiques al territori. Roig va rebutjar que el 155 o l'empresonament i exili del Govern sigui la justificació per trencar el pacte que tenien amb Esquerra i ho va atribuir a mecàniques locals de Tortosa.

La nova presidenta del Baix Ebre és Sandra Zaragoza, del PDeCAT i també alcaldessa de Carmarles. Zaragoza va destacar el “to constructiu i positiu” que han tingut els socialistes de cara al futur de l'ens comarcal però va remarcar que havien de “ser coherents”

L’endemà, Zaragoza va nomenar el nou govern comarcal. Els vicepresidents de la institució són, per aquest ordre, Daniel Andreu, Joan Pere Gómez, Josep Felip Monclús, Elisabet Zapater, Ferran Cid, Lluís Espinach i Roger Aviñó. Aquests consellers comarcals juntament amb la presidenta integren la nova Comissió de Govern. També va nomenar els nous consellers comarcals i els responsables de les comissions informatives.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>