TORTOSA

Així ha reaccionat l'oposició al relleu a l'alcaldia de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

08/02/2018

A poques hores que s'oficialitzi la renúncia de Ferran Bel com alcalde de Tortosa, en un ple extraordinari aquest dijous a les 20 hores, els portaveus dels grups de l'oposició a l'Ajuntament han valorat els gairebé els 11 anys d'alcaldia i com s'ha preparat el relleu. El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha dit que la “manca de diàleg” ha estat el tret distintiu de l'alcaldia de Bel. També ha dit que la seva marxa va lligada a projectar Meritxell Roigé un any abans de les eleccions municipals i ha posat en entredit l'evolució de la ciutat sota la seva alcaldia.

El portaveu del PSC, Enric Roig, ha dit que el trajecte de Bel a la ciutat s'ha basat en “l'engany i la mentida”. De fet, Roig ha dit que la seva marxa és un “engany més” i fruit d'una “estratègia política” per passar el relleu a Meritxell Roigé. Un relleu, ha dit també, en “clau partidista”.

Per la seva part, el portaveu de la CUP, Xavier Rodríguez, ha celebrat que Bel hagi deixat l'alcaldia, perquè algú que té càrrecs a Madrid o Barcelona no pot tenir una dedicació completa per la ciutat. També ha recordat que un dels llegats que deixa Bel és el monument franquista més gran de Catalunya.

Per últim, el portaveu del PP, Xavier Dalmau, i en clau positiva, ha destacat la “gran capacitat de treball i sacrifici” de Bel, haver aconseguit reduir l'endeutament municipal o dignificar l'entrada a Tortosa amb els portals de ciutat. Ara bé, Dalmau també ha dit que hi ha força foscors, com el retard de set anys del projecte de les piscines i el seu tarannà, que ha dificultat la cooperació entre els regidors de l'Ajuntament.

Quant a la futura alcaldessa, tots apunten que esperen un canvi de tarannà i manera de fer respecte a Bel.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>