TERRES DE L'EBRE

Aina Cid i Xavi Vela a les finals del Mundial de rem


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TERRES DE L'EBRE

29/09/2017

No van haver-hi problemes per a Aina Cid. La remera ampostina i la seua parella del 2 sense timoner, Anna Boada, s'han classificat per a la final del Mundial de Rem que se celebra aquesta setmana a Florida.

El bot espanyol va acabar en segona posició a la repesca només superat pel de Dinamarca. La parella Rasmussen / Johansen van portar la iniciativa des del primer moment, però amb les catalanes de prop, que van acabar desunflant-se als últims 500 metres.

Ara mateix, la remera del Club Nàutic Amposta podrà optar a les medalles o millorar la sisena posició de Rio a la final de dissabte.

Menys sort van tenir Pau Vela i Àlex Sigürbjonsson. Després de quedar en cinquena posició a la semifinal s'hauran de conformar amb la final B. Els remers del Club Rem Tortosa van anar segons durant la primera part de la regata, però perdent força fins al final en una cursa que va guanyar Croàcia.

Sí que disputarà la final un altre ebrenc, Xavi Vela que juntament amb Willian Giaretton intentaran aconseguir una medalla per al brasil en el dos sense timoner lleuger.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>