TORTOSA

Agrofruit surt del concurs de creditors després d'arribar a un acord amb els bancs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | TORTOSA

22/12/2015

Agrofruit, la principal exportadora de cítrics de Catalunya, ha sortit del concurs de creditors en què es trobava immersa després d'arribar a un acord amb els bancs i subministradors amb una quitança de 10 dels més de 30 milions d'euros de deute que arrossegava. La finalització del procediment, en el qual estava inclosa la mateixa Agrofruit i Ebrefruit SAT, proveïdora dels cítrics dels socis, preveu tornar els 20 milions pendents amb la renegociació dels crèdits bancaris ja vençuts a nou anys i el deute hipotecari en més de 20. Els socis hauran d'assumir quitances d'entre el 70 i el 95%. Un dels advocats de l’empresa, Lluís Salas, ha volgut remarcar que el concurs de creditors ha acabat i que les dos empreses tenen plena capacitat per desenvolupar la seva activitat sense cap altre control que el del consell d’administració.

El president del consell d’administració d’ambdós empreses, Adolf Algueró, ha avançat que caldrà reestructurar les empreses. Agrofruit absorbirà Ebrefruit, i es redimensionarà per treballar amb menys quantitat de cítrics.

Per la seva part, l’advocat i secretari del consell d’Administració d’Agrofruit, Javier Faura, ha destacat que el jutge del Mercantil ha decidit no obrir la peça de responsabilitat contra els membres del consell d’administració i que les tres persones d’aquest consell que estaven sent investigades, el mateix president, Fernando Ferrer i Josep Forés, han deixat d’estar imputats.

Sí que continua imputat tot i que ja no per apropiació indeguda, l’exdirector general d’Agrofruit, Xavier Guarner.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>