TORTOSA

Agricultura estudia la reconversió de cultius en zones afectades pel virus de la sharka


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

19/09/2017

Agricultura està estudiant la viabilitat de la reconversió del cultiu en algunes zones afectades pel virus de la shakra. El virus infecta diferents espècies de fruiters de pinyol, especialment els pressegurs. El departament d’Agricultura ha destinat en els darrers anys fins a dos milions d’euros en indemnitzacions als productors de presseguers afectats pel virus de la sharka. Però el virus està reapareixent en finques on ja s’havien replantant arbres. Davant la ineficàcia de les mesures aplicades fins ara, Agricultura està estudiant la viabilitat d’una reconversió del cultiu.

Benissanet i Ginestar són els municipis més afectats pel virus de la sharka però també hi ha finques afectades a Miravet i Móra d’Ebre.

D’altra banda, i quant a l’àmbit de la Salut, Pallarès ha avançat que s’ha finalitzat les obres d’un cinquè quiròfan a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i que se’n projecta un sisè a la zona de ginecologia.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>