ASCÓ

Agents de la Guàrdia Civil s’instal·laran dins de les centrals nuclears a partir del 2018


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



TAC12 | ASCÓ

13/12/2017

La central nuclear d'Ascó serà la segona de tot l'estat espanyol en incorporar a les seves instalolacions un contingent de la Guàrdia Civil, amb residència inclosa, a principis d'aquest any. La prova pilot s'ha fet en les últims mesos a la central nuclear de Trillo i l'any vinent arribarà a Catalunya. L'Associació Nuclear d'Ascó i Vandellós ha invertit un milió d'euros per la caserna d'Ascó i l'any vinent ho farà a Vandellós, on el contingent arribarà el segon semestre.

L'Associació Nuclear seguirà ocupant-se del control d'accessos i perímetres de les centrals amb seguretat privada. La Guàrdia Civil farà tasques per repelolir presumptes atacs externs de forma independent als vigilants privats.

Seran 140 efectius entre Ascó i Vandellós, que generaran unes despeses de manteniment per l'Associació Nuclear de 61.000 euros per agent cada any, més de 8'5 milions d'euros anuals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>