AMPOSTA

Adam Tomàs: ‘L’Estat ha escopit damunt de les institucions catalanes’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

20/09/2017

L’alcalde d’Amposta ha estat un dels primers ebrencs en solidaritzar-se amb el rapitenc Lluís Salvadó, pocs minuts després de confirmar-se la detenció del secretari d’Hisenda de la Generalitat en l’operació de la Guàrdia Civil contra els preparatius del referèndum. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el republicà Adam Tomàs ha afirmat que l’actuació del govern espanyol per frenar l’1 d’octubre és “lamentable”, ja que utilitza la Guàrdia Civil per entrar en instal·lacions de la Generalitat, sense ordres judicials i sense garanties democràtiques. Tomàs ha dit que l’Estat “ha escopit” damunt de les institucions catalanes.

Tot i això, l’alcalde d’Amposta s’ha mostrat confiat que Europa farà un toc d’atenció a l’Estat espanyol, i que l’1 d’octubre podrà haver-hi urnes i paperetes per votar. Amb tot, segons Tomàs, l’Estat tindrà “un problema gravíssim” a partir del 2 d’octubre, sobretot si no hi ha referèndum.

Aquest dijous al migdia, Tomàs ha d’anar a declarar a la fiscalia de Tarragona per haver donat suport al referèndum. L’alcalde d’Amposta ha manifestat la seua tranquil·litat davant d’aquesta citació, i avançat que s’acollirà al seu dret de no declarar davant del fiscal.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>