AMPOSTA

Adam Tomàs defensa el nou aparcament de la zona de l’hospital d'Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

04/12/2017

L’alcalde d’Amposta ha defensat aquest dilluns el projecte per habilitar un aparcament en superfície i regulat a prop de l’Hospital Comarcal del Montsià. Adam Tomàs ha rebutjat les crítiques de l’oposició, i ha recordat que l’anterior govern de CiU va descartar un aparcament soterrat al parc municipal, després que els veïns van recollir més de 2.000 signatures. Segons Tomàs, amb el projecte del govern d’Esquerra d’Amposta es crearien unes 50 places de pàrquing, amb un cost total d’uns 350.000 euros. A més, l’alcalde ha explicat que també es vol resoldre un problema d’ocupació il·legal d’alguns dels habitatges afectats.

Tomàs ha afirmat que, de moment, es farà un aparcament en superfície, i que potser més endavant es construeix un pàrquing soterrat o elevat. En qualsevol cas, l’alcalde ha dit que serà un aparcament regulat, i que els veïns podran deixar-hi els cotxes durant les nits.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>