AMPOSTA

Adam Tomàs afirma tenir quasi el 100 per cent del programa executat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

26/03/2018

El ple d'Amposta de dilluns al vespre donarà compte de la liquidació del pressupost municipal del 2017, un ple que també esbossarà el pla pressupostari a mitjà termini ja aprovat mitjançant Decret d'Alcaldia.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha destacat l'elevat pressupost executat fins ara que arriba als 24 milions i mig d'euros i considera que el tancament de pressupost, any rere any, és millor.

I és que l'alcalde ha remarcat també com s'ha passat dels 6,5 milions d'euros en subvencions aconseguides l'any 2015, als 8,6 milions de l'any 2017. Més de 2 milions d'euros en ingressos que segons Tomàs han repercutit en polítiques d'ocupació o inversions en infraestructures com poden ser les esperades obres del casal de la gent gran i centre cívic. Amb aquesta notícia, l'alcalde dóna per complet bona part del programa electoral d'Esquerra.

De fet l'Ajuntament ja té enllestit l'avantprojecte d'aquesta actuació que es construirà en uns terrenys pròxims al nou CAP. Un casal que tindrà 1.400 metres quadrats repartits en dues plantes amb bar-cafeteria o una gran sala polivalent per a diferents activitats, gimnàs o aules per a la gent gran.

L'alcalde d'Amposta també ha avançat que al plenari de dilluns també es prendrà una decisió sobre accions pel que fa a la situació política a Catalunya dels últims dies.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>