AMPOSTA

Adam Tomàs: ‘Tothom ja sap a qui ha de votar el 21-D’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

04/12/2017

L’alcalde d’Amposta, el republicà Adam Tomàs, ha fet una valoració molt negativa de la decisió del jutge de mantenir a la presó Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Tomàs ha qüestionat la separació de poders de la democràcia espanyola, i ha afirmat que el franquisme continua vigent a les estructures de l’Estat. Segons l’alcalde d’Amposta, la decisió “vergonyant” del jutge és una “mala notícia” per al país, que afectarà les eleccions i la formació del nou govern.

En aquest sentit, Tomàs ha dit que està totalment convençut que les eleccions del 21-D seran més plebiscitàries i decisives que les del 27-S. L’alcalde d’Amposta ha afirmat que, després dels fets l’1 d’octubre, “tothom ja té clar a qui ha de votar” .

D’altra banda, i parlant del bloc independentista, Tomàs ha matisat que “la gent ja és prou madura” per saber si ha de votar Esquerra, Junts per Catalunya o la CUP.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>