TORTOSA

Actes culturals per posar en valor el convent de Santa Clara de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

09/08/2018

La capella principal del convent de Santa Clara a Tortosa torna a lluir després de les obres de rehabilitació fetes al sostre, que s’havia esfondrat parcialment. Per posar de relleu la singularitat i el valor patrimonial d’aquest espai històric tortosí, residència de les monges clarisses, s’han organitzat diverses activitats culturals. ‘Art i música al convent de les Clarisses. La història del retaule de la Mare de Déu dels Àngels’ inclou un itinerari guiat pel nucli antic ‘El recorregut d’una obra d’art’.

La inauguració de la reforma i l’inici de la primera de les activitats al convent va tenir lloc dissabte a la tarda on hi va assistir el president de la Diputació, Josep Poblet, que va valorar tant les reformes que s’han fet com la posada en valor de l’espai.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, va assegurar que es tractava d’un dia especial i important per a la ciutat per la recuperació del patrimoni.

En properes sessions i fins al 15 de desembre el públic familiar i escolar podrà gaudir novament d’aquesta activitat guiada i d’altres que s’han programat: una visita comentada al Museu d’Art Modern de Catalunya on hi ha el retaule original de la Mare de Déu dels Àngels i un taller pràctic de la tècnica de pintura sobre fusta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>