A un punt de la victòria

Clara Seguí | TORTOSA

20/03/2018

CB Cantaires 84 - 85 Sant Josep

Gran partit per al Cantaires tot i no poder remuntar en els minuts finals del partit, ni a la pròrroga. Els errors dels tortosins tan bon punt van començar va fer que el Sant Josep agafés força, els quals vencien a la pròrroga amb tan sols un punt.

El primer quart va ser clarament per als locals, que destacaren per la bona defensa i que deixaven al rival a tan sols 13 punts, guanyant el primer quart per 19-13.

Al segon quart va canviar la dinàmica del partit, i els de Badalona dominaven aconseguint arribar al descans amb un igualat 30-30 al marcador, després d'un triple a l'últim segon. Tot i això, el treball defensiu del Cantaires era elogiable. El Sant Josep només era capaç d'anotar contraatacs i sobretot amb rebots ofensius.

El descans va anar bé per als tortosins, on van arribar a aconseguir un avantatge de fins a 8 punts, que es va perdre amb 2 contraatacs, i una de les innumerables pilotes perdudes del segon quart. Els locals perdien pilotes fàcils, més la pressió dels visitants va fer que el Sant Josep aguantés el partit i acabés el quart amb un punt més, 55-56.

L'últim quart va ser igualat i constant on van destacar per alguns minuts agònics on semblava que el Cantaires tenia el partit guanyat però, en altres moments semblava fos per als de Badalona. Els tortosins van tenir la pilota final amb tan sols 5 segons per guanyar el partit, però no van arribar a llençar. Un parcial de 22-21 per al Cantaires per anar a la pròrroga.

Un partit amb molt d'espectable i emocionant per a l'espectador. Un partit clau per als dos equips, cadascun jugava pel seu objectiu: descens i ascens respectivament. Els 5 minuts de pròrroga seguiren la tònica de final de partit: tensió i nervis que portaven a males decisions. Els tirs lliures fallats pels locals farien que el parcial de 7-8 favorable a Sant Josep s'emportés el partit. El Cantaires va lluitar fins a l'últim segon demostrant que està cada vegada més prop de la victòria.