TORTOSA

ARCA presentarà un recurs per no perdre la gestió de la protectora


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

30/09/2017

Cares de preocupació i d’incertesa a les instal·lacions de la protectora d’animals ARCA a Tortosa on aquest dissabte ha tingut lloc una reunió informativa entre socis i voluntaris. Allà una cinquantena de persones han analitzat la situació actual de la protectora després que l’Ajuntament de Tortosa tragués a concurs públic la seva gestió i que la guanyés una empresa de Vinaròs. Des d’ARCA han assegurat que tot i que saben que el concurs és legal presentaran un recurs per evitar que la protectora estigui a mans d’una empresa que té denúncies per maltractament animal.

ARCA i Corralet són les dos úniques empreses que es van presentar a concurs públic i va ser aquesta última la que el va guanyar perquè l’oferta era més econòmica.

Des d’ARCA han explicat que presentaran el recurs i esperaran la resposta de l’Ajuntament, però avisen que no poden parar la pressió de la gent.

ARCA fa 17 anys que funciona com a protectora i actualment acull uns 180 animals. Fruit del resultat d’aquest concurs públic s’ha posat en marxa una campanya de recollida de signatures a change.org per ‘salvar’ la gossera municipal.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>