TORTOSA

800 escolars participen en la 6a edició de la Diada Poliesportiva del Baix Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailAlbert Pascual / Sílvia Alarcón | TORTOSA

04/04/2017

Per sisè any consecutiu el Consell Esportiu del Baix Ebre ha organitzat la Diada Poliesportiva en el marc del Dia Mundial de l'Activitat Física que se celebra, justament, aquest dijous.

Més de 800 alumnes de sisè i primer d'ESO de 19 centres educatius de la comarca s'han reunit al Pavelló de Remolins a Tortosa on han pogut provar l'oferta esportiva que ofereix el territori.

La jornada busca anar una mica més enllà de la simple pràctica de fer esport. Portar una vida saludable, amb una bona alimentació, i la formació en valors són objectius molt importants per l'administració.

Així les coses, des de les modalitats més tradicionals com les bitlles, fins a d'altres més populars com el minibàsquet, mini handbol, o també el futbol, rem i judo, s'han pogut practicar durant tot un matí gràcies a la col·laboració i l'empeny de diverses entitats esportives de Tortosa, els graus universitaris i cicles formatius d'esports que es fan al Campus Terres de l'Ebre de la URV i l'institut de Tecnificació d'Amposta, i també per l'administració territorial.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>