ROQUETES

54 ens de l’Ebre ja utilitzen la Central de Compres per adquirir productes o serveis


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | ROQUETES

30/03/2017

L’Associació Catalana de Municipis (ACM) ha realitzat aquest dijous una jornada informativa a Sant Carles de la Ràpita per explicar els beneficis de la Central de Compres a través de la qual els ens locals aconsegueixen millors preus, més seguretat jurídica i estalvi en procediments. Actualment a les Terres de l’Ebre ja són 54 els ens locals que adquireixen algun producte o servei a través de la Central de Comarques ja sigui gas, electricitat, vehicles, papers d’oficina o equipaments informàtics.

L’alcalde de la Ràpita i vicepresident de l’ACM, Josep Caparrós, ha manifestat que l’adhesió de l’Ajuntament al subministrament elèctric de la Central de Compres de l’ACM suposarà un estalvi de més de 40.000 euros per a les arques municipals.

El secretari general de l’ACM, Marc Pifarré, ha insistit en què la voluntat de la Central de Compres és adaptar-se a les necessitats locals i garantir als ens locals que les contractacions que realitza són correctes.

També el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha posat en valor la funcionalitat i la importància pels ajuntaments petits i mitjans.

Dels 54 ens locals que ja utilitzen la Central de Compres 40 són ajuntaments. Destaquen els ajuntaments Roquetes, Alcanar, Santa Barbarà i Mora d’Ebre amb la contractació de tres o quatre productes o serveis. El subministrament elèctric és el servei més contractat.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>