TORTOSA

172 alumnes d’ESO i Batxillerat participen en el projecte Tots Dansen a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

30/01/2018

Un total de 172 alumnes de segon i tercer d'ESO i segon de Batxillerat de l’Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús, Institut Cristòfol Despuig i Institut Joaquin Bau, participaran en la segona edició del projecte Tots Dansen a Tortosa. El coreògraf escollit en aquesta edició és Toni Mira, qui ha explicat que l’objectiu del projecte, liderat pel Mercat de les Flors i la Xarxa Transversal, és apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove.

Un total de vuit professors d'aquests centres estan implicats al projecte i reben un curs de formació. Així mateix, Marta Viladrich ha tornat a ser escollida per ser la formadora local en aquesta segona edició a Tortosa. Viladrich ha explicat que l’experiència de l’edició anterior va ser molt positiva.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa, Dolors Queralt, ha destacat l’increment d’alumnes que participen en el projecte respecte la passada edició.

Es realitzaran vuit sessions i en finalitzar els alumnes representaran la coreografia al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>