DELTEBRE

15 restaurants participen en les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Deltebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

30/08/2017

Un total de quinze restaurants participaran del 2 al 17 de setembre en les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs organitzades per l’Ajuntament de Deltebre. Unes jornades que es realitzen amb la finalitat de dinamitzar l’economia local mitjançant un dels productes tradicionals del territori i que marquen la identitat del municipi, com és el cas de l’arròs. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que amb aquestes actuacions permet consolidar la marca turística del municipi. Soler també ha agraït la col·laboració dels restaurants que participen i ha posat de relleu la importància de la col·laboració del sector públic i sector privat per enfortir l’economia del municipi i crear valor econòmic i social.

Aquestes són les terceres jornades gastronòmiques que s’impulsen des del govern municipal i les dues darreres, les de la tellerina i el musclo, van tenir una gran acceptació per part del públic. Les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs es clouran el proper 17 de setembre amb la celebració de la Festa de la Sega. Com ja és habitual, aquestes es celebraran a la Finca de Bombita i la tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, ha avançat que es preparen activitats per a tota la jornada.

Els menús que s’ofereixen oscil·len entre els 20 i els 35 euros. Hi participen els restaurants Sushi MC, Mas Prades, Casa Nicanor, Parc DeltaVentur, Restaurant Tramontano, Delta Hotel, Xiringuito del Port, restaurant Les Dunes, l’Aube, restaurant Figueres, restaurant El Garxal de l’Hotel Rull, restaurant Gràcia, restaurant Paca, restaurant Casa Nuri i Mas de Nuri. FOTO AJUNTAMENT DE DELTEBRE.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>