EL PERELLÓ

13a Milla Urbana del Perelló sota la pluja

Albert Pascual | EL PERELLÓ

25/10/2016

Un any més, i ja en van tretze, el Perelló va organitzar la Milla Urbana. Una cursa protagonitzada per la pluja on unes 250 persones van enfilar els 1680 metres pels carrers del municipi.

Des de patufets fins a veterans, atletes perellonencs i molts més vinguts d'arreu les Terres de l'Ebre en una proposta més per fer de l'esport, un element central en la vida del poble.

Pel que fa als premis, el reusenc Andessamad Oukhelfen va ser el triomfador en categoria absoluta masculina un cop completada la milla en 4' 35'' 50. Dos reusencs més van ocupar el podi absolut masculí, Nasser Oukhelfen i Abdelhakim Hamiel.

En categoria femenina el primer premi va ser per a una altra reusenca, Ana Milán, que va completar el recorregut en 6' 44'' 59.

Pel que fa a ebrencs, l'asconenca Simona Stancheva va guanyar en categoria juvenil femenina. Toni Giménez de l'ATO i una altra asconenca, Marina Freixa en cadets. Els guanyadors infantils van ser Marcel Beltran de l'ATE i Oxana Bonjorn del Club Atletisme Ascó-Móra d'Ebre. Pel que fa a alevins, el premi va ser per al roquetenc Arnau Blanch i la corredora de l'ATE Ares Puentes, i en benjamí trobem a dos perellonencs, Unai Costa i Queralt Casacuberta.